Середа, 2024-05-01, 6:58 PM
Вітаю Вас Гість | RSS

Красилівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1

Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Israel
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Погода у Красилові на тиждень
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

«Методичний портал»

Головна » 2011 » Червень » 9 » Вітаємо наших випускників!!!
12:26 PM
Вітаємо наших випускників!!!
У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями. Це свято для багатьох є тим кордоном, за яким учні стають дорослими людьми. Останній урок в школі, останній дзвінок, і ось довгожданий випускний. Випускний бал запам'ятовується на все життя.  
28 травня цього року подвір’я Красилівської ЗОШ I-III ступенів №1 переливалося барвами квітів, святкового вбрання, добрих і щирих посмішок. Для випускників нашої школи випускний бал поклав початок нового дорослого життя.
Уся шкільна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора.
Одинадцятикласники плили у прощальному вальсі, в якому поринули у спогади, мрії, сподівання, відчули радість, смуток та світлу печаль…
У святково вбраній актовій залі на незабутньому святі – Випускному вечорі лунали сучасні пісні, учні зворушливо читали вірші, танцювали останній шкільний танок.
А потім світанкова зоря покликала їх у незвідані далі, різнобарв'я життя, для праці та радості. Напевно, неспроста з'явилася ця традиція. Адже саме на світанку, колишні учні йдуть у непередбачену доросле життя... І лише тільки вчителі, змахнувши сльозу – йдуть... Ідуть, щоб знову повернутися на це місце з групою нових випускників! До школи прийдуть нові діти. І вона, як турботлива мати, буде виховувати їх, навчати, наставляти і випускати в життя.
Хвилюючим був цей день не лише у випускників. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Відчували, як шалено б'ється серце, а то зовсім десь зникав його стукіт, бо у вирій життя полетять їх пташенята. Батьки вітали своїх дітей, яких зростили і за яких хвилювалися під час навчальних років. Вчителі зі словами вдячності і з сльозами на очах також не хотіли відпускати своїх учнів в доросле життя. Школярі, в свою чергу, також подякували своїм наставникам, подарувавши пишні букети квітів.
Дорогі випускники! Запам'ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій і сподівань. І, якщо у дорослому житті у вас траплятимуться хвилини відчаю і розлуки, якщо доля буде несправедливою до вас, якщо зустрінуться на вашому шляху лихі люди, згадайте оце свято, своїх друзів дитинства і вам стане легше, ви відчуєте себе не такими самотніми. 
Не забувайте, що навчилися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі своєї школи, котра дала вам путівку в життя.
До скорої зустрічі! Не забувайте рідну школу! Щасливої дороги, дорогі випускники! 

Переглядів: 778 | Додав: olly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Для слабозорих
ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "Ctrl" та "+" НА КЛАВІАТУРІ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz