Неділя, 2024-05-05, 5:34 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Красилівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1

Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Israel
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Погода у Красилові на тиждень
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

«Методичний портал»

Головна » 2015 » Листопад » 5 » Турнір пам’яті Черниха І.І.
12:46 PM
Турнір пам’яті Черниха І.І.

Людина живе поки жива пам’ять про неї. Цю прописну істину підтвердили організатори та учасники традиційного щорічного Турніру з волейболу серед чоловічих команд району пам’яті вчителя фізичного виховання Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та тренера Івана Івановича Черниха, котрий 50 років життя віддав вихованню підростаючого покоління, пропагуючи здоровий спосіб життя та прищеплюючи любов до фізичної культури та спорту. Його активна життєва пози...ція, патріотизм, працелюбність залишилися в пам’яті красилівчан і його учнів.

Турнір відбувся 31 жовтня в спортивному залі Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 і був організований Управлінням освіти, молоді та спорту Красилівської районної державної адміністрації.

Учасників змагань привітали начальник Управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації Заїка Олена Михайлівна, начальник відділу молоді та спорту Управління освіти, молоді та спорту Красилівської райдержадміністрації Шейгис Дмитро Вікторович, голова райкому Профспілки працівників освіти і науки Снігур Володимир Іванович. Зі словами вдячності за пам’ять та шану виступив син Івана Івановича – учитель історії Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Черних Володимир Іванович.

У Турнірі взяли участь три команди. Це вихованці Красилівської ДЮСШ, команда «Збірна міста Красилова» та команда лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів «Газовик». Перехідний Кубок Черниха І.І. здобула команда лінійно-виробничого управління магістральних газопроводів «Газовик».

Усі команди-учасники Турніру були нагороджені Грамотами Управління освіти, молоді та спорту Красилівської районної державної адміністрації та солодкими подарунками від спонсора ТМ «Мамин хліб» (директор Білявець Олег Петрович), який традиційно підтримує усі соціально-культурні заходи у районі та області. Переможцю вручено перехідний кубок імені Черниха І.І.

Переглядів: 620 | Додав: o1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Для слабозорих
ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "Ctrl" та "+" НА КЛАВІАТУРІ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz