Понеділок, 2024-05-06, 3:36 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Красилівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1

Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Israel
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Погода у Красилові на тиждень
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

«Методичний портал»

Головна » 2014 » Березень » 3 » Районний семінар учителів 1 класів
5:20 PM
Районний семінар учителів 1 класів
27 лютого 2014 року в нашій школі проходив районний семінар-практикум учителів 1-х класів загальноосвітніх шкіл району за темою «Компетентнісний підхід до реалізації державних стандартів початкової освіти в галузі «Здоров’я та фізична культура», роботою якого керувала методист районного методичного кабінету Абельчук З.С.

Головне завдання школи – створення умов для якісної освіти, а впровадження компетентнісного підходу – це найважливіша умова, що працює на підвищення якості освіти. Метою освітньої галузі «Здоров’я і фізична культура» нової реакції Державного стандарту початкової загальної освіти «є формування здоров’язбережувальної компетентності шляхом набуття учнями навичок збереження, зміцнення, використання здоров’я та дбайливого ставлення до нього, розвитку особистої фізичної культури».  Саме ці питання були розглянуті в ході роботи семінару.          

В роботі семінару взяли участь директор школи Крикунова В.Д., заступник директора з початкової освіти Комарницька Н.П., голова ШМО учителів початкових класів Козак Н.Д.         

У ході практичної частини семінару-практикуму учителі відвідали відкриті уроки предмету основи здоров’я та фізичної культури, які на високому професійному рівні провели учителі Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Комарницька Н.П., Більчук К.С., Гагаркін С.О.

З питання календарно-тематичного, поурочного планування уроків фізичної культури, ведення документації учителя фізичної культури «Старший учитель» Гагаркін С.О. провів майстер-клас для учителів 1-х класів шкіл району.

На завершення семінару вчителі за засіданням «круглого столу» поділились враженнями від презентації роботи учителів ЗОШ №1 м.Красилів та власним досвідом з питань формування ключових компетентностей на уроках, а також мали змогу отримати відповіді на поставлені запитання.

Переглядів: 576 | Додав: o1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Для слабозорих
ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "Ctrl" та "+" НА КЛАВІАТУРІ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz