Понеділок, 2024-05-06, 0:58 AM
Вітаю Вас Гість | RSS

Красилівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1

Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Israel
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Погода у Красилові на тиждень
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

«Методичний портал»

Головна » 2015 » Вересень » 16 » Красилову 571
2:22 PM
Красилову 571

13 вересня 2015 року наш Красилів відзначив День міста – 571-ту річницю з часу першої писемної згадки про місто. Цю славну дату красилівська громада та гості міста відсвяткували під гаслом «Любіть рідне місто, любіть Україну!».
Урочисті заходи розпочалися о 12-45 год. парадом вишиванок, в якому взяли участь представники трудових колективів, депутати міської та районної рад, члени виконавчого комітету міської ради, участь учні загальноосвітніх шкіл міста та жителі міста. Відкривали ходу вихованці районного будинку творчості дітей та юнацтва, які несли в руках символ свята – спеціально виготовлені букви та цифри «Красилів 571». Честь пронести прапор міста Красилів була надана лікарю-учаснику антитерористичної операції Денису Дудку. Разом із громадою у параді вишиванок взяли участь голова Красилівської РДА Ніла Островська, секретар міської ради Наталія Олійник, голова районної ради Василь Фурман, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Білоус, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Марина Слободянюк та працівники апарату виконавчого комітету міської ради. Учасники параду вишиванок пройшли центром міста по вул. М.Грушевського із завершенням ходи на площі Незалежності під величні слова пісні «Україно!».
Із вітальними словами до красилівчан та гостей міста звернулися голова Красилівської РДА Ніла Островська, секретар міської ради Наталія Олійник та голова районної ради Василь Фурман.
У цей нелегкий для нашої Держави час, особливої вдячності та поваги заслуговують красилівчани, що захищають суверенітет, цілісність та незалежність України. За час проведення антитерористичної операції на Сході України в ній взяв участь 71 красилівчанин. Цих людей красилівчани мають знати в обличчя, тому Красилівською міською радою розміщено фотографії учасників АТО на Дошці пошани, що на площі Незалежності.
В усі віки і в усіх народів прапор був однією з найвищих і найшановніших святинь. Під прапором воїни вирушали в похід, з прапором виступали на захист своєї Батьківщини. Символом та святинею нашого Красилова є його прапор, що символізує наші єдність, силу й міць.
До Красилівської міської ради звернувся уродженець нашого міста, капітан ІІ-го рангу військово-морських сил України, учасник антитерористичної операції на Сході України Руслан Либа з проханням передати в його військову частину прапор рідного міста. І у День міста, головою Красилівської РДА Нілою Островською та секретарем міської ради Наталією Олійник було передано святиню рідної землі – прапор міста Красилів Руслану Либі через його матір Галину Іларіонівну. Нехай цей прапор зміцнить зв’язок наших воїнів із малою батьківщиною, надихає на перемогу й служить оберегом.
Саме завдяки нашим оборонцям ми маємо можливість працювати під мирним небом, плекати та насолоджуватися запашним хлібом. У день народження рідного міста, усіх красилівчан та гостей міста частували короваєм із нового врожаю та духмяною випічкою СП «Домашній хліб» та ТМ «Мамин хліб», а учні та колектив Державного професійно-технічного навчального закладу «Красилівський професійний ліцей» спекли та пригостили гостей свята символічними голубами миру, якими споконвіку українські господині прикрашали обрядовий хліб.
Привітати красилівчан і гостей міста та представити цікаву концертну програму приїхав Хмельницький муніципальний естрадно-духовий оркестр. Також у концертній програмі, представленій глядачам, свої музичні та танцювальні вітання дарували місту вихованці міського та районного будинків культури, дитячої музичної школи, районного будинку творчості дітей та юнацтва, учні шкіл міста, клуб спортивно-бального танцю «Стиль», хореографічна студія «Візерунок», танцювальний колектив «Барвінок», народний аматорський ансамбль пісні й танцю «Случ»...
Уже стало доброю традицією щороку на День міста Красилів запрошувати академічний симфонічний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Так і цьогоріч усі гості свята мали змогу насолодитися чудовою музикою та піснями у виконанні симфонічного оркестру та солістів Хмельницької обласної філармонії.
Уже під вечір на сцену піднялися учасники творчого об'єднання «Мистецька подільська сотня», що проводять концерти та акції з метою підтримки українських військових на всій території України.
Також чудовий настрій та емоції усім присутнім подарував гурт «Rock stream», учасники якого виконали шедеври світового року.
А на завершення святкування Дня міста для молоді було проведено дискотеку на площі Незалежності.
За матеріалами сайту http://krasyliv.org.ua/news/6379-krasylovu-571.html

Переглядів: 838 | Додав: o1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Для слабозорих
ДЛЯ ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ТЕКСТУ НАТИСНІТЬ ОДНОЧАСНО КНОПКИ "Ctrl" та "+" НА КЛАВІАТУРІ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz